Enhedslisten vil klarhed om havneudvikling

Der afsættes i budget 2013 hele 3,3 mio. kr til Svendborg Kommunes projekt med en bolighavn. Enhedslisten har krævet frigivelsen af midlerne i byrådet 5. marts, for at få klarhed over hvad pengene skal bruges til.

Pressemeddelelse 1. marts 2013


Kan DLG fortsat få lov at være på havnen? – det vil Enhedslisten vide!

– Efter beslutningen om den såkaldte “byhavn”, har der været meget forskellige meldinger. Nogen partier vil ikke presses havnens virksomheder ud og andre vil helt åbenlyst lukke havnen som en levende havn. Når man så afsætter over 3 mio. kr, synes jeg at partierne bag byhavnen skylde en forklaring. Man lægger også op til en mere lukket proces, hvor det er udviklingsselskab, som kører den videre proces. Derfor vil jeg have blandt andet Venstre ud af busken, forklarer Jesper Kiel om baggrunden for at han i økonomiudvalget krævede sagen i byrådet.

Enhedslisten er også utilfreds med at nogen af midlerne til havneprojektet er hentet ved at skære ned på sikre skoleveje og cykelstier.