Svendborg kan tage flere asylansøgere.

Pressemeddelelse 30. november 2015

Svendborg tager nu imod 100 nye asylansøgere – det er 100 uledsagede flygtningebørn. Men Svendborg-området kan tage imod flere flygtninge.

  • Vibeke Syppli EnrumLunde kursuscenter er snart til rådighed. Enhedslisten vil derfor opfordre kommunen til at henvende sig til Udlændingestyrelsen med et tilbud om at stille centret til rådighed forklarer. Svendborg Kommune har indtil nu gjort meget lidt for at hjælpe i en situation hvor mange mennesker er på flugt. Det er på tide, at også Svendborg Kommune hjælper forklarer, Vibeke Syppli Enrum, som for tiden er vikar i byrådet for Enhedslisten

Enhedslisten vil deruover anmode kommunen om at vurdere, om der findes andre muligheder for indkvartering af asylansøgere i Svendborg kommune.