Knud Clemmensen indtræder i byrådet i stedet for Steven Legêne

Pressemeddelelse 11. august 2016

Fra byrådsmødet 30. august bliver det Knud Clemmensen, som indtræder i Svendborg Byråd, da Steven Legêne fra Enhedslisten efter en længere sygemelding har meddelt, at han trækker sig helt fra byrådet. Knud Clemmensen er 3. suppleant, men da Malaika Strandvig og Nanna Rask af hensyn til deres studier ikke har tid til fast at indtræde i byrådet, må Knud Clemmensen træde til og udfylde en af Enhedslistens fire pladser i byrådet.

Knud Clemmensen har netop få god tid til at tage tjansen i Svendborg Byråd i resten af valgperioden, da han lige er gået på pension fra jobbet som lektor på VUC. Ved siden af byrådsarbejdet skal han dog også passe en bestyrelsespost i SEF og er aktiv i pladebutikken Vinylen. Knud indtræder på den post, som Malaika Strandvig har haft i de måneder, hvor Steven Legêne midlertidigt var sygemeldt: medlem af Social- og Sundhedsudvalget.

– Men den melding borgmesteren er kommet med op til budgettet, så er der lagt op til at de ældre og socialt udsatte igen skal udsættes på besparelser. Det er helt urimeligt og det vil jeg naturligvis kæmpe imod fortæller Knud Clemmensen om den opgave, der venter foran ham.

Jens Erik Laulund Skotte har mens Steven var sygemeldt siddet i Erhvervs- Beskæftigelses og Kulturudvalget, den post fortsætter han med efter byrådsmødet 30. august, hvor udskiftningen i byrådet bliver behandlet.