Betingelserne for et velfungerende Cafe Aroma er genoprettet!

På aftenens møde i Erhvervs-, beskæftigelse- og kulturudvalget besluttede et flertal at jobcentret skulle fastholde den hidtidige visitation til Café Aroma. Dermed er jobcenterets belslutning om neddrosle Café Aroma blevet omgjort.

Møde i Erhvervs- Beskæftigelses- og Kulturudvalget 12. oktober 2016

Enhedslisten er glade for at et flertal har set på de kvaliteter Café Aroma rummer og været med til at sikre betingelserne for en fortsat velfungerende Café og Jens 

Erik Laulund Skotte, som repræsenterer Enhedslisten i udvalget siger:

– Jeg er fantastisk glad for at der nu politisk er givet signal om at skifte retning i sagen om Café Aroma. Forudsætningerne for en faglig og kompetent café nu er genoprettet. Så nu er det op til administration på socialområdet at sikre forholdene konkret bliver genoprettet på Café Aroma.

Flertallet bag beslutning bestod af Enhedslisten, Socialdemokratiet, SF, Svendborg Lokalliste.