Enhedslisten er klar med flere på holdet til kommunalvalget 2017

Stina, Vibeke, Knud, Peter, Dante, Ib og  Rose er blevet valgt som kandidater på  generalforsamlingen.

Pressemeddelelse 14. marts 2017

Enhedslisten i Svendborg afholdt generalforsamling lørdag den 11. marts 2017. På generalforsamlingen blev der opstillet kandidater til det kommende kommunalvalg, og holdet er nu klar til en valgkamp, hvor Enhedslisten vil kæmpe for en ændring af den sparepolitik, der har medført forringelser af serviceniveauet i kommunen.

Den genvalgte kontaktperson, Steen Mikkelsen siger:
Enhedslisten vil arbejde for at få stoppet ødelæggelsen af Svendborg by og havn, hvor det nuværende byrådsflertal giver efter for pengestærke investorer, der har det eneste mål at tjene mest muligt på et byggeri. Det risikerer for altid at ødelægge vores havn og det miljø der er så unikt for Svendborg.

Enhedslistens spidskandidat er Jesper Kiel og på et opstillingsmøde i efteråret opstillede Enhedslisten yderligere nr. 2 Susanne Gustenhoff, pædagog og byrådsmedlem nr. 3 Jens Erik Laulund Skotte, Cand. Mag.i Pædagogik og byrådsmedlem nr. 4 Stine Lundgaard, pædagog nr. 5 Aske Skat, lærerstuderende.

Opstillingslisten blev på generalforsamlingen suppleret med:
6. Stina Sølvberg Thomsen, Sygeplejerske
7. Tarik Kale, Integrationsrådgiver
8. Ib Knudsen, Socialrådgiver
9. Knud Clemmensen, Cand. Scient. og byrådsmedlem.
10. Vibeke Syppli Enrum, Lektor
11. Rose Bach Christiansen, gymnasieelev
12. Dante Egholm, gymnasieelev
13. Marjon Boelskov, pensionist
14. Peter Nansen, chefindkøber

Stina Sølvberg Thomsen. 32 årig sygeplejerske i Svendborg Kommune. Bosat i Svendborg siger:

– Som tiden er, skal man ikke vige meget fra normen, før man ikke passer ind i samfundet. Jeg har altid haft en forkærlighed for samarbejdet med de borgere, der falder udenfor normen, “de skæve eksistenser”. Jeg vil arbejde for social- og sundhedsmæssig lighed for vores socialt udsatte borgere i Svendborg. Heriblandt arbejde for, at vi får kommunalt stofindtagelsesrum, som vil redde liv.

 

 

Tarik Kale, integrationsrådgiver, 37 år er gift og har to børn og bor Svendborg siger:

– Jeg vil sikre en god balance i samfundet og brænder for tre ting: Vores børn, integration og foreningslivet. Jeg ønsker at vores børn skal have de bedste muligheder, så vi skal have gode skoler og daginstitutioner til alle. Vi skal sikre en god integration. De nye borgere skal have et meningsfuldt integrationsprogram, som ruster dem fagligt og sprogligt. Foreningslivet er en del af fundamentet i vores lokalsamfund. Det skal vi passe på.