Grøn transport – åbent cafémøde

Enhedslistens trafikordfører i Folketinget besøger Sydfyn, og man kan høre ham fortælle om Enhedslistens vision om grøn transport til et åbent cafémøde torsdag 11. oktober i Svendborg.

Trafikordfører Henning Hyllested forklarer:

  • Vi skal væk fra en transportsektor, som står for en stor del CO2-udslippet. Derfor skal vi styrke den kollektive trafik, hvor vi længe har ønsket forbedringer på Svendborgbanen, Vi skal også have gang i et ny jernbanelinie over Vestfyn, så vi både kan styrke forbindelserne mellem landsdelene og give plads til de lokale tog på Fyn.  Samtidigt skal vi have omlagt hele transportsektoren til vedvarende energi og her vil en elektrificering være afgørende.

Mødet finder sted i Enhedslisten og SUFs lokaler i Møllergade 105 i Svendborg. Enhedslisten byder på en kop kaffe og alle velkomne til at deltage og diskutere trafikpolitik og hvilke projekter inden for infrastruktur, der skal prioriteres.

  • Vi håber på en god aften hvor vi både får snakket om de store udfordringer med klimaet og helt konkret om hvilke behov, der er på Sydfyn omkring trafikpolitik siger Jesper Kiel fra Enhedslisten Svendborg, som står bag arrangementet.

 

Grøn transport – åbent cafémøde