Nej til Ruslands invasion af Ukraine – manifestation i Odense 5. marts

Nej til Ruslands invasion af Ukraine – Stop alle krigshandlinger nu – For fred og nedrustning

Manifestation på Gråbrødre Plads i Odense lørdag den 5. marts kl. 12-13 i Odense.  

Vi opfordrer til at deltage i denne manifestation. Der er behov for at protestere mod invasionen af og krigen i Ukraine. Og der er behov for at styrke fredsbevægelsen.

Der vil være talere fra fredsbevægelse og politiske organisationer.

Grundlaget for manifestationen er:

Nej til Ruslands invasion af Ukraine – Stop alle krigshandlinger nu – For fred og nedrustning.  

Vi har stærkt brug for fred i verden. Vi må igangsætte en spiral af dialog og nedrustning for at nedtrappe konfliktniveauet og etablere en fredelig verden og et fredeligt Europa. Vi siger derfor nej til en aftale om, at der skal være amerikansk militær i Danmark. Vi siger nej til atomvåben på dansk jord. 

Vi opfordrer også til gensidig nedrustning og politiske forhandlinger for en fredelig løsning på konflikten i Ukraine. Vi siger nej til konfliktoptrapning fra både Ruslands og NATOs side og stop for invasionen af Ukraine. Fredsforhandlinger nu. Støtte til fredselskende kræfter i Rusland og Ukraine. Nej til dansk krigsdeltagelse. Ja til humanitær bistand.  

Vi har bl.a. oprettet denne Facebook-begivenhed, tilmeld jer og diskuter også gerne her. https://www.facebook.com/events/3136003313389397/?ref=newsfeed

Manifestationen arrangeres af:

Aldrig Mere Krig, Enhedslisten, Internationale Socialister, Kvindernes Internationale Liga for Fred og Frihed, Kvinder i Sort.

På gruppens vegne og med venlig hilsen Vibeke Syppli Enrum.

Mail:  [email protected]  Mobil 20 555 348