Enhedslisten opfordrer til at stemme på klimabevidste forbrugere

Frem til 14. marts 2018 er der valg af forbrugerrepræsentanter til Sydfyns Elforsyning (SEF). Det er vigtigt, at det lokale elselskab går forrest for i klimaindsatsen ved at fremme mere el fra sol og vind. Derfor er det vigtigt at stemme klimabevidste repræsentanter fra forbrugerne til SEFs repræsentantskab.

Der er flere gode kandidater at vælge i mellem. Enhedslisten opfordrer til at at stemme på enten:

Lisbeth Lammert Pieszak
sef.dk Lisbeths opstilling

Klimaforandringerne fra fossile brændstoffer er ved at ødelægge hele menneskehedens livsgrundlag. Paris-aftalens mål er alt for små og alt for uambitiøse. Når de store ikke gør nok, må vi små og lokale gøre så meget mere.

Steen Poulsen
sef.dk: Steens opstilling

“Energiforsyningen er et af kerneområderne, når vi taler om klima, lokal vækst og samfundsudviklingen. “

Bor du i Sydfyns Elforsynings område kan du stemme! Brug dit Nemid

Stem her

Læs mere om valg til repræsentantskabet