Socialistik 1. maj-fest for solidaritet og velfærd

Socialistisk 1. maj-fest

Enhedslisten og Palæstinainitiativet inviterer til fest 1. maj om aftenen i Svendborg. 

Aftenen starter med fællesspisning fra kl. 18 i Møllergade 87. Herefter byder programmet på tale ved folketingsmedlem Victoria Velásquez fra Enhedslisten og fra Hanne Lund Jorgensen, røde fælles sange og musik med den Sydfynske musiker Kjartan Bue. 

Johan Weltzin Kristensen, Enhedslisten siger :

“Vi har mærket tydeligt i Svendborg Kommune, hvordan regeringen har prioriteret skattelettelser frem for velfærd, og det har ført til omfattende nedskæringer i kommunen. Den nedtur i velfærden må stoppes, de rammer almindelige arbejdere med nedskæringer på dagtilbud og skoler. Det bliver samfundets svageste, som taber, mens de rigeste får de største skattelettelser.

Michala Linn Madsen fra Palæstinainitiativet: 

Solidariteten skal række ud over landets grænser, og vi står sammen med palæstinenserne, som lider under Israels bombardementer og mange års besættelse af de palæstinensiske områder. Også her har den danske regering et medansvar.

På aftenen vil Kjartan Bue sammen med Jeppe Højgaard stå for musikken. Kjartans musik bevæger sig mellem eksperimenterende folk og alternativ country med poetiske fortællinger på dansk og engelsk. 

 

Socialistisk 1. maj-fest