Jesper Kiel: Besøg havnens virksomheder!

Efter kritik fra havnens virksomheder af at byrådspolitikkerne ikke har besøgt de virksomheder, som risikerer at blive lukket med en ny havneplan, har Enhedslistens byrådsmedlem Jesper Kiel inviteret hele byrådet på virksomhedsbesøg.  Tirsdag 21. August kl. 14 kan byrådsmedlemmerne blive vist rundt på havnen og Frederiksøen hos Petersen og Sørensen samt Ring-Andersens Skibsværft.

Pressemeddelelse 18. August 2012

– Jeg håber at byrådet tager imod invitationen og ser de arbejdspladser, som kan blive lukket, hvis et flertal vedtager planen om en byhavn, hvor havnen omdannes til boligområde. Enhedslisten mener at havnens arbejdspladser er en vigtig del af det liv på havnen, som gør Svendborg Havn til et spændende område. Derfor håber vi at partierne bag byhavnen vil besinde sig, forklarer Jesper Kiel

Besøget er arrangeret i samarbejde med Petersen og Sørensen, og der arbejdes også på at politikkerne kan besøge FAF/DLG. Besøget finder sted lige inden møde i økonomiudvalget, hvor principbeslutning om havnens fremtid behandles politisk inden sagen afgøres i byrådet 28. August.