Det er vel borgmesteren som skal give en undskyldning

Bjarne Elnegaard, socialdemokratiske fællesledelsesformand i Svendborg har af en eller anden grund – frygt måske – indledt et korstog mod Enhedslisten og byrådsmedlem Jesper Kiel. Nu kræver han at Jesper Kiel offentligt giver den socialdemokratiske borgmester Curt Sørensen en undskyldning. Elnegaard er vred, fordi Jesper Kiel har sagt, at borgmesteren vil sælge SEF (Sydfyns Elforsyning). 

Læserbrev til Fyns Amts Avis 30/10 2012 

Elnegaard påstår det er usandt. Nej, det er det ikke. Borgmesterens plan var at sælge SEF – og få det politisk udnævnte repræsentantskab og bestyrelse til at vedtage det. Elnegaard kalder det også usandt, når Jesper Kiel siger, at borgmesteren ville stoppe pengene fra salget i den slunkne kommunekasse. OK, det ville borgmesteren ikke. Men han ville putte dem i en kasse ved siden af. En fond, som kommunen så kunne råde over.

Hvis nogen skal give en undskyldning for noget som helst i denne sag, så er det da borgmesteren, som udenom bestyrelsen i SEF (hvor formanden i øvrigt også er socialdemokrat) tog kontakt til Energi Fyn for at forberede et salg af SEF. 

Vibeke Syppli Enrum – Medlem af Enhedslisten i Svendborg