[foto: Jesper Kiel]

Debat om nedskæringer og budget i Svendborg Kommune

Svendborg Kommune har valgt ikke at holde nogen form for borgermøde om budgettet i Kommunen. Derfor har Enhedslisten taget initiativ til at holde et dialogmøde om budgettet og de nedskæringer, der lægges op til i budgetforhandlingerne.

Jesper Kiel fra Enhedslisten byrådsgrupppe forklarer

  • Der er allerede vedtaget besparelser for op mod 80 mio. kr. i 2019 og nu lægges der op til nedskæringer for yderligere 20 mio. kr. , det får voldsomme konsekvenser for velfærden og vil gerne høre borgerne, brugerne og de ansatte mening inden, der bliver aftalt nye nedskæringer en sen nattetime.

Mødet er åbent for alle og finder sted i FOA Sydfyns lokaler i Møllergade 56 onsdag 12. september kl.19

På mødet kan man først og fremmest fortælle om nedskæringerne set fra borgernes og de ansattes perspektiv og drøfte alternativer og hvordan der kan organiseres modstand mod nedskæringer på velfærden.

Kalender: Dialogmøde om budget for Svendborg Kommune