Stina Sølvberg Thomsen og Johan Weltzin Kristensen

Stina Sølvberg Thomsen stopper i kommunalbestyrelsen og Johan Weltzin Kristensen indtræder

Et af Enhedslistens tre medlemmer af kommunalbestyrelsen: Stina Sølvberg Thomsen beder på møder i kommunalbestyrelsen 10. oktober om at udtræde og at Johan Weltzin Kristensen bliver indkaldt som nyt medlem.
Stina har af et par omgange været sygemeldt i kommunalbestyrelsen. Senest blev Johan Weltzin indkaldt som stedfortræder fra 3. Feb frem til 30. Maj. Men nu har Stina efter svære overvejelser bedt om at træde ud af kommunalbestyrelsen efter mødet i kommunalbestyrelsen på tirsdag. Der er svært at få arbejdsliv, fritid og livet som kommunalpolitiker til at fungere . Det er vi virkelig ærgerlige over, men vi har også fuld forståelse for Stinas valg.
Stina har virkelig kæmpet for pladsen i kommunalbestyrelsen, blev valgt ind med 6. flest personlige stemmer og blev næstforperson i Senior-, Social-, og Sundshedsudvalget, hvor hun har stor viden om ældreplejen og en særlig viden og engagement omkring sundhed og kommunens socialt udsatte borgere. Så vi kommer til mangle Stinas viden og ildhu, når hun trækker sig. Men vi er også glade for at Johan har sagt ja til at træde ind i resten af valgperioden. Han gjorde en stor indsats, mens han var stedfortræder, er er skarp debattør og har kastet sig ind i at tage stilling til helt nye politiske områder, samtidigt med at han brænder for udvikle Svendborg på en måde, hvor det ikke er pengene, der styrer udviklingen.