Enhedslisten kan ikke pege på Curt Sørensen som borgmester i Svendborg

Pressemeddelelse 26. marts 2012

 Enhedslistens generalforsamling lørdag 24. marts valgte at sende et klart signal om at man kræver forandringer og en ny borgmester. 

Brudte løfter om skoler, voldsomme nedskæringer, de store stramninger over for kommunens syge borgere, udliciteringer og borgmesterens snigløb mod Sydfyns Elforsyning var blandt medlemmernes begrundelser for at man ikke kan pege på Curt Sørensen som borgmester ved kommunalvalget i 2013. 

– Det er klart at vi ikke peger på en borgmester fra den borgerlige blok. Vi mener netop at der skal sadles om, for at undgå et borgerlige flertal – Derfor melder vi ud allerede nu og bakker op om den kritik af Curt Sørensen, der også har lydt fra flere socialdemokrater. Vi vil have en ny politik i Svendborg, det er det vigtigste, men vi vil også have en ny borgmester. Som vi oplever det, har Curt Sørensen stået for alt det vi kunne have forventet af en borgerlig borgmester, derfor er tilliden væk fortæller Jesper Kiel, efter lørdagens generalforsamling i Enhedslisten Svendborg.