Sælg ikke Christiansmindegrunden for billigt!

– Hvis vi sælger grunden nu hvor priserne er i bund og et flertal i byrådet desperat vil sikre millioner til kommunekasse, risikerer vi både at gøre en økonomisk dårlig handel og giver samtidigt afkald på den indflydelse, som ejerskab til grunden giver, forklarer Jesper Kiel fra Enhedslisten.

Hotel Christiansminde

Svendborg Kommune har fået lov til at sælge den grund som Hotel Christiansminde ligger på af Statsforvaltningen i Syddanmark. Grunden ejes nemlig af Svendborg Kommune og giver en årlig indtægt på næsten en halv million. Enhedslisten er bange for at kommunen vil sælge grunden alt for billigt og samtidigt miste indflydelse på udviklingen. 

Enhedslisten mener kommunen skal passe på med at fortage en forhastet handel og lægger vægt på at områdets karakter skal sikres af hensyn til offentligheden. 

Statsforvaltnings udtalelse vedr.  salg af Christiansminde