Enhedslisten glæder sig over bedre storskraldsordning

Pressemeddelelse 4. juni 2012

Da de borgerlige fik flertal i den nye Svendborg Kommune skar de  i 2006 storskraldsordningen ned til afhentning hveranden måned istedet for hver måned. På trods af at ordningen blev udvidet fra den gamle Svendborg kommune til hele den nye, så faldt mængden af indsamlet storskrald fra 970 til 620 tons om året. Nu har udvalget for miljø og teknik godkendt at der fra nytår igen kan indsamles hver måned, hvis det godkendes i byrådet

– det kan blive et stort fremskridt for genbrug i Svendborg Kommune. Borgerne skal sortere affaldet, så kan vi genbruge, glas, metal og alle de andre materialer man kan aflevere til storskrald. Ordningen med storskrald hver anden måned, var en stor forringelse, det kan der nu blive rettet op på – det er en stor sejr forklarer Enhedslistens byrådsmedlem Jesper Kiel.