Nej til sparebudget – der er penge nok!

Enhedslisten ville ikke sluge en en skovsnegl og er sendt ud af forhandlingerne i Svendborg

Enhedslisten blev onsdag aften sendt ud af budgetforhandlinger, fordi man ikke ville acceptere flere nedskæringer, som udgangspunkt for forhandlingerne.  De øvrige partier skrev under på at der skulle skæres 8,5 mio. Kr på velfærden og at der kun måtte uddeles 5 mio. kr.
 
– Det var nogle helt uforståelige krav, vi blev mødt med. Svendborgs Kommunes økonomi er forbedret med 50 mio. kr, siden sidste års budget og så fastholder man at lave nye nedskæringer. Vi prøvede virkelig om, der var bare et lille rum for forhandling, men der var der ikke. Man skulle sluge en skovsnegl i form af nedskæringer, som adgangsbillet til den hemmelige klub, som nu forhandler budget. Det ville vi ikke og så blev vi sendt ud af forhandlingerne forklarer Jesper Kiel